Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19583
Title: Study on the content of polyphenols and antocians in the bilberry fruits dried by different ways
Authors: Del Bubba, M.
Очкур, О. В.
Ochkur, O. V.
Очкур, А. В.
Кошовий, О. М.
Koshovyi, O. М.
Кошевой, О. Н.
Дель Бубба, М.
Checchini, L.
Чеккини, Л.
Чекіні, Л.
Betsa, O.
Беца, О.
Keywords: полифенолы;polyphenols;поліфеноли;antocians;антоціани;антоцианы;чорниці плоди;черники плоды;blueberry fruits
Issue Date: 2019
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Study on the content of polyphenols and antocians in the bilberry fruits dried by different ways / O. Ochkur, O. Koshovyi, M. Del Bubba, L. Checchini, O. Betsa // Ліки – людині. Сучасні проблеми фармакотерапії і призначення лікарських засобів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14-15 берез. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 2. – С. 17.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/19583
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармакогнозії
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf189,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.