Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20254
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІльїнська, Н. І.-
dc.contributor.authorГонтова, Т. М.-
dc.contributor.authorРоманова, С. В.-
dc.contributor.authorИльинская, Н. И.-
dc.contributor.authorГонтовая, Т. Н.-
dc.contributor.authorРоманова, С. В.-
dc.contributor.authorIlyinska, N. I.-
dc.contributor.authorGontova, T. M.-
dc.contributor.authorRomanova, S. V.-
dc.date.accessioned2019-11-11T14:14:16Z-
dc.date.available2019-11-11T14:14:16Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationІльїнська, Н. І. Вивчення якісного складу та кількісного вмісту флавоноїдів у траві деяких сортів роду жоржина / Н. І. Ільїнська, Т. М. Гонтова, С. В. Романова // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VII наук.-практ. конф з міжнар. участю, 27-28 верес. 2018 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2018. - С. 22-23.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20254-
dc.descriptionДля аналізу флавоноїдів використовували траву, висушену до повітряно-сухого стану сортів жоржини: Gittis Attention, Nenecazy, Colorado Classic. За допомогою якісних реакцій в усіх досліджуваних зразках визначено флавоноїди. На хроматограмах було ідентифіковано кемпферол, кверцетин та рутин. У найбільшій кількості флавоноїди накопичувались у траві сорту Nenecazy – 1,03 %, у 1,7 раз менше сорту Gittis Attention – 0,77 %. Найменший вміст флавоноїдів був у сорту Colorado Classic – 0,53 %.uk_UA
dc.description.abstractПроведено вивчення якісного складу та кількісного вмісту флавоноїдів у траві сортів жоржини: Gittis Attention, Nenecazy, Colorado Classic.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectжоржинаuk_UA
dc.subjectфлавоноїдиuk_UA
dc.subjectкількісний вмістuk_UA
dc.titleВивчення якісного складу та кількісного вмісту флавоноїдів у траві деяких сортів роду жоржинаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
сборникТези-Науково-технічний прогрес_2018 (1).pdf2,67 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.