Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20254
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ільїнська, Н. І. | - |
dc.contributor.author | Гонтова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Романова, С. В. | - |
dc.contributor.author | Ильинская, Н. И. | - |
dc.contributor.author | Гонтовая, Т. Н. | - |
dc.contributor.author | Романова, С. В. | - |
dc.contributor.author | Ilyinska, N. I. | - |
dc.contributor.author | Gontova, T. M. | - |
dc.contributor.author | Romanova, S. V. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-11T14:14:16Z | - |
dc.date.available | 2019-11-11T14:14:16Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Ільїнська, Н. І. Вивчення якісного складу та кількісного вмісту флавоноїдів у траві деяких сортів роду жоржина / Н. І. Ільїнська, Т. М. Гонтова, С. В. Романова // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VII наук.-практ. конф з міжнар. участю, 27-28 верес. 2018 р. - Тернопіль : ТДМУ "Укрмедкнига", 2018. - С. 22-23. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20254 | - |
dc.description | Для аналізу флавоноїдів використовували траву, висушену до повітряно-сухого стану сортів жоржини: Gittis Attention, Nenecazy, Colorado Classic. За допомогою якісних реакцій в усіх досліджуваних зразках визначено флавоноїди. На хроматограмах було ідентифіковано кемпферол, кверцетин та рутин. У найбільшій кількості флавоноїди накопичувались у траві сорту Nenecazy – 1,03 %, у 1,7 раз менше сорту Gittis Attention – 0,77 %. Найменший вміст флавоноїдів був у сорту Colorado Classic – 0,53 %. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено вивчення якісного складу та кількісного вмісту флавоноїдів у траві сортів жоржини: Gittis Attention, Nenecazy, Colorado Classic. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | жоржина | uk_UA |
dc.subject | флавоноїди | uk_UA |
dc.subject | кількісний вміст | uk_UA |
dc.title | Вивчення якісного складу та кількісного вмісту флавоноїдів у траві деяких сортів роду жоржина | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
сборникТези-Науково-технічний прогрес_2018 (1).pdf | 2,67 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.