Поиск


Текущие фильтры:



Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-6 из 6.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Вибір концентрації пребіотичних компонентів для покращення адгезивних властивостей лактобактерійКамишнікова, В. О.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Kamyshnikova, V. O.; Камышникова, В. О.; Ivakhnenko, O. L.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2016Ферментовані напої: актуальність та персперктиви створенняІвахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Ивахненко, О. Л.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Strelnikov, L. S.
2013Prospects of using goat milk for making fermented beverages “Bifiform” and “Simbilakt”Kamishnikova, V. O.; Lapina, K. A.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Камишникова, В. О.; Лапина, К. А.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Камішнікова, В. О.; Лапіна, К. А.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.
2013The possibility of co-culture of wine yeast saccharomyces cerevisiae and lactic acid bacteria lactobacillus plantarumAtanova, A. O.; Gladkov, O. K.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Атанова, А. О.; Гладков, О. К.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Атанова, А. О.; Гладков, О. К.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.
2013The study of the enzymatic properties of yeast used in the production of alcoholShapovalov, D. V.; Ivakhnenko, E. L.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Шаповалов, Д. В.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.; Шаповалов, Д. В.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.
2016Вивчення властивостей комплексного препарату «Байкал ЕМ-1 У»Стрілець, О. П.; Івахненко, О. Л.; Калюжная, О. С.; Стрельников, Л. С.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Ивахненко, О. Л.; Ivakhnenko, O. L.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжна, О. С.; Strelnikov, L. S.