Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20539Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Golovinova, E. O. | - |
| dc.contributor.author | Gliebova, K. V. | - |
| dc.contributor.author | Головінова, Є. О. | - |
| dc.contributor.author | Глєбова, К. В. | - |
| dc.contributor.author | Головинова, Е. О. | - |
| dc.contributor.author | Глебова, Е. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2019-11-28T12:42:29Z | - |
| dc.date.available | 2019-11-28T12:42:29Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | Golovinova, E. O. Тypes and frequency of food allergies / E. O. Golovinova, K. V. Gliebova // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 10-12 квіт. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 279-280. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20539 | - |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.publisher | НФаУ | uk_UA |
| dc.title | Тypes and frequency of food allergies | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 279-280.pdf | 134,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.