Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20539| Назва: | Тypes and frequency of food allergies |
| Автори: | Golovinova, E. O. Gliebova, K. V. Головінова, Є. О. Глєбова, К. В. Головинова, Е. О. Глебова, Е. В. |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | НФаУ |
| Бібліографічний опис: | Golovinova, E. O. Тypes and frequency of food allergies / E. O. Golovinova, K. V. Gliebova // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 10-12 квіт. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 279-280. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20539 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 279-280.pdf | 134,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.