Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20539
Title: Тypes and frequency of food allergies
Authors: Golovinova, E. O.
Gliebova, K. V.
Головінова, Є. О.
Глєбова, К. В.
Головинова, Е. О.
Глебова, Е. В.
Issue Date: 2019
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Golovinova, E. O. Тypes and frequency of food allergies / E. O. Golovinova, K. V. Gliebova // Topical issues of new medicines development : матеріали XXVI Міжнар. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, м. Харків, 10-12 квіт. 2019 р. – Харків : НФаУ, 2019. – С. 279-280.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20539
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
279-280.pdf134,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.