Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20743
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСупрун, О. І.-
dc.contributor.authorСупрун, О. И.-
dc.contributor.authorSuprun, О. І.-
dc.contributor.authorКалюжная, О. С.-
dc.contributor.authorKaliuzhnaia, O. S.-
dc.date.accessioned2019-12-09T14:24:49Z-
dc.date.available2019-12-09T14:24:49Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСупрун, О. І. Підбір умов ферментації при створенні кисломолочного біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій / О. І. Супрун, О. С. Калюжная // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 439-443.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20743-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectферментаціяuk_UA
dc.subjectферментацияuk_UA
dc.subjectfermentationuk_UA
dc.titleПідбір умов ферментації при створенні кисломолочного біопродукту на основі пропіоновокислих бактерійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
439-443.pdf356,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.