Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20743
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Супрун, О. І. | - |
dc.contributor.author | Супрун, О. И. | - |
dc.contributor.author | Suprun, О. І. | - |
dc.contributor.author | Калюжная, О. С. | - |
dc.contributor.author | Kaliuzhnaia, O. S. | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-09T14:24:49Z | - |
dc.date.available | 2019-12-09T14:24:49Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Супрун, О. І. Підбір умов ферментації при створенні кисломолочного біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій / О. І. Супрун, О. С. Калюжная // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 439-443. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20743 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ферментація | uk_UA |
dc.subject | ферментация | uk_UA |
dc.subject | fermentation | uk_UA |
dc.title | Підбір умов ферментації при створенні кисломолочного біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
439-443.pdf | 356,29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.