Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20743
Title: Підбір умов ферментації при створенні кисломолочного біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій
Authors: Супрун, О. І.
Супрун, О. И.
Suprun, О. І.
Калюжная, О. С.
Kaliuzhnaia, O. S.
Keywords: ферментація;ферментация;fermentation
Issue Date: 2019
Bibliographic description (Ukraine): Супрун, О. І. Підбір умов ферментації при створенні кисломолочного біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій / О. І. Супрун, О. С. Калюжная // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 439-443.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20743
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
439-443.pdf356,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.