Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20743| Title: | Підбір умов ферментації при створенні кисломолочного біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій |
| Authors: | Супрун, О. І. Супрун, О. И. Suprun, О. І. Калюжная, О. С. Kaliuzhnaia, O. S. |
| Keywords: | ферментація;ферментация;fermentation |
| Issue Date: | 2019 |
| Bibliographic description (Ukraine): | Супрун, О. І. Підбір умов ферментації при створенні кисломолочного біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій / О. І. Супрун, О. С. Калюжная // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 439-443. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20743 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 439-443.pdf | 356,29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.