Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20743| Назва: | Підбір умов ферментації при створенні кисломолочного біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій |
| Автори: | Супрун, О. І. Супрун, О. И. Suprun, О. І. Калюжная, О. С. Kaliuzhnaia, O. S. |
| Теми: | ферментація;ферментация;fermentation |
| Дата публікації: | 2019 |
| Бібліографічний опис: | Супрун, О. І. Підбір умов ферментації при створенні кисломолочного біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій / О. І. Супрун, О. С. Калюжная // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 439-443. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20743 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри бiотехнологiї Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 439-443.pdf | 356,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.