Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20743
Назва: Підбір умов ферментації при створенні кисломолочного біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій
Автори: Супрун, О. І.
Супрун, О. И.
Suprun, О. І.
Калюжная, О. С.
Kaliuzhnaia, O. S.
Теми: ферментація;ферментация;fermentation
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Супрун, О. І. Підбір умов ферментації при створенні кисломолочного біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій / О. І. Супрун, О. С. Калюжная // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 439-443.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20743
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри бiотехнологiї
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Описание РазмерФормат 
439-443.pdf356,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.