Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20911
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дегтярьова, К. О. | - |
dc.contributor.author | Дегтярева, К. О. | - |
dc.contributor.author | Degtyaryova, К. О. | - |
dc.contributor.author | Вишневська, Л. І. | - |
dc.contributor.author | Вишневская, Л. И. | - |
dc.contributor.author | Vishnevskaya, L. I. | - |
dc.contributor.author | Гарна, С. В. | - |
dc.contributor.author | Гарная, С. В. | - |
dc.contributor.author | Garna, S. V. | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-18T14:52:38Z | - |
dc.date.available | 2019-12-18T14:52:38Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Дегтярьова, К. О. Дослідження вологості та температури сушіння рослинної сировини гарбуза / К. О. Дегтярьова, Л. І. Вишневська, С. В. Гарна // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 170. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20911 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина гарбуза | uk_UA |
dc.subject | растительное сырье тыквы | uk_UA |
dc.subject | pumpkin vegetable raw materials | uk_UA |
dc.title | Дослідження вологості та температури сушіння рослинної сировини гарбуза | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри АТЛ Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
170.pdf | 275,04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.