Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20911
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДегтярьова, К. О.-
dc.contributor.authorДегтярева, К. О.-
dc.contributor.authorDegtyaryova, К. О.-
dc.contributor.authorВишневська, Л. І.-
dc.contributor.authorВишневская, Л. И.-
dc.contributor.authorVishnevskaya, L. I.-
dc.contributor.authorГарна, С. В.-
dc.contributor.authorГарная, С. В.-
dc.contributor.authorGarna, S. V.-
dc.date.accessioned2019-12-18T14:52:38Z-
dc.date.available2019-12-18T14:52:38Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДегтярьова, К. О. Дослідження вологості та температури сушіння рослинної сировини гарбуза / К. О. Дегтярьова, Л. І. Вишневська, С. В. Гарна // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : зб. наук. пр. – Харків, 2019. – Вип. 6. – С. 170.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20911-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectрослинна сировина гарбузаuk_UA
dc.subjectрастительное сырье тыквыuk_UA
dc.subjectpumpkin vegetable raw materialsuk_UA
dc.titleДослідження вологості та температури сушіння рослинної сировини гарбузаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри АТЛ
Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
170.pdf275,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.