Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малоштан, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Малоштан, Л. Н. | - |
dc.contributor.author | Maloshtan, L. M. | - |
dc.contributor.author | Бурлака, І. С. | - |
dc.contributor.author | Бурлака, И. С. | - |
dc.contributor.author | Byrlaka, I. S. | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-05T09:15:24Z | - |
dc.date.available | 2020-02-05T09:15:24Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Малоштан, Л. М. Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні / Л. М. Малоштан, І. С. Бурлака // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : матеріали ІІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 21 листоп. 2019 р. – Харків, 2019. – С. 240. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | спортивне харчування | uk_UA |
dc.subject | спортивное питание | uk_UA |
dc.subject | sports nutrition | uk_UA |
dc.title | Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
240.pdf | 418,41 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.