Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМалоштан, Л. М.-
dc.contributor.authorМалоштан, Л. Н.-
dc.contributor.authorMaloshtan, L. M.-
dc.contributor.authorБурлака, І. С.-
dc.contributor.authorБурлака, И. С.-
dc.contributor.authorByrlaka, I. S.-
dc.date.accessioned2020-02-05T09:15:24Z-
dc.date.available2020-02-05T09:15:24Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМалоштан, Л. М. Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні / Л. М. Малоштан, І. С. Бурлака // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : матеріали ІІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 21 листоп. 2019 р. – Харків, 2019. – С. 240.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectспортивне харчуванняuk_UA
dc.subjectспортивное питаниеuk_UA
dc.subjectsports nutritionuk_UA
dc.titleОсобливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
240.pdf418,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.