Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250
Title: | Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні |
Authors: | Малоштан, Л. М. Малоштан, Л. Н. Maloshtan, L. M. Бурлака, І. С. Бурлака, И. С. Byrlaka, I. S. |
Keywords: | спортивне харчування;спортивное питание;sports nutrition |
Issue Date: | 2019 |
Bibliographic description (Ukraine): | Малоштан, Л. М. Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні / Л. М. Малоштан, І. С. Бурлака // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : матеріали ІІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 21 листоп. 2019 р. – Харків, 2019. – С. 240. |
URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250 |
Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.