Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250
Title: Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні
Authors: Малоштан, Л. М.
Малоштан, Л. Н.
Maloshtan, L. M.
Бурлака, І. С.
Бурлака, И. С.
Byrlaka, I. S.
Keywords: спортивне харчування;спортивное питание;sports nutrition
Issue Date: 2019
Bibliographic description (Ukraine): Малоштан, Л. М. Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні / Л. М. Малоштан, І. С. Бурлака // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : матеріали ІІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 21 листоп. 2019 р. – Харків, 2019. – С. 240.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
240.pdf418,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.