Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250
Название: | Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні |
Авторы: | Малоштан, Л. М. Малоштан, Л. Н. Maloshtan, L. M. Бурлака, І. С. Бурлака, И. С. Byrlaka, I. S. |
Ключевые слова: | спортивне харчування;спортивное питание;sports nutrition |
Дата публикации: | 2019 |
Библиографическое описание: | Малоштан, Л. М. Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні / Л. М. Малоштан, І. С. Бурлака // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : матеріали ІІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 21 листоп. 2019 р. – Харків, 2019. – С. 240. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
240.pdf | 418,41 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.