Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250
Название: Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні
Авторы: Малоштан, Л. М.
Малоштан, Л. Н.
Maloshtan, L. M.
Бурлака, І. С.
Бурлака, И. С.
Byrlaka, I. S.
Ключевые слова: спортивне харчування;спортивное питание;sports nutrition
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Малоштан, Л. М. Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні / Л. М. Малоштан, І. С. Бурлака // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : матеріали ІІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 21 листоп. 2019 р. – Харків, 2019. – С. 240.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
240.pdf418,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.