Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250
Назва: Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні
Автори: Малоштан, Л. М.
Малоштан, Л. Н.
Maloshtan, L. M.
Бурлака, І. С.
Бурлака, И. С.
Byrlaka, I. S.
Теми: спортивне харчування;спортивное питание;sports nutrition
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Малоштан, Л. М. Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні / Л. М. Малоштан, І. С. Бурлака // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : матеріали ІІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 21 листоп. 2019 р. – Харків, 2019. – С. 240.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
240.pdf418,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.