Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250| Назва: | Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні |
| Автори: | Малоштан, Л. М. Малоштан, Л. Н. Maloshtan, L. M. Бурлака, І. С. Бурлака, И. С. Byrlaka, I. S. |
| Теми: | спортивне харчування;спортивное питание;sports nutrition |
| Дата публікації: | 2019 |
| Бібліографічний опис: | Малоштан, Л. М. Особливості застосування спеціальних харчових продуктів у спортивному харчуванні / Л. М. Малоштан, І. С. Бурлака // Механізми розвитку патологічних процесів і хвороб та їхня фармакологічна корекція : матеріали ІІ наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 21 листоп. 2019 р. – Харків, 2019. – С. 240. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21250 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 240.pdf | 418,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.