Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21397Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Товма, Л. Ф. | - |
| dc.contributor.author | Морозов, І. Є. | - |
| dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
| dc.contributor.author | Штриголь, С. Ю. | - |
| dc.contributor.author | Tovma, L. F. | - |
| dc.contributor.author | Morozov, I. Ye. | - |
| dc.contributor.author | Yevlash, V. V. | - |
| dc.contributor.author | Shtrygol’, S. Yu. | - |
| dc.date.accessioned | 2020-02-14T07:46:29Z | - |
| dc.date.available | 2020-02-14T07:46:29Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | Обгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar» / Л. Ф. Товма, І. Є. Морозов, В. В. Євлаш, С. Ю. Штриголь // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 212-232. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21397 | - |
| dc.description.abstract | Розроблено рецептури батончиків «Vitabar», до складу яких входить сировина вітчизняного виробництва та визначено її раціональні частки. Вивчено хімічний склад та показники безпечності рецептурних інгредієнтів, що входять до складу батончиків. Проведено клінічні дослідження (показники крові) на військовослужбовцях, що несуть службу в різних умовах обстановки (у пункті постійної дислокації, в польових умовах, при виконанні службово-бойових і бойових завдань). Доведено позитивний вплив на організм людини білково-вітамінного продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar». | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
| dc.subject | добовий раціон | uk_UA |
| dc.subject | есенціальні нутрієнти | uk_UA |
| dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
| dc.subject | білково-вітамінний продукт | uk_UA |
| dc.title | Обгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar» | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакологiї та клінічної фармації | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ОБГРУНТУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТНОГО СКЛАДУ.pdf | 918,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора