Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21397
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТовма, Л. Ф.-
dc.contributor.authorМорозов, І. Є.-
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorШтриголь, С. Ю.-
dc.contributor.authorTovma, L. F.-
dc.contributor.authorMorozov, I. Ye.-
dc.contributor.authorYevlash, V. V.-
dc.contributor.authorShtrygol’, S. Yu.-
dc.date.accessioned2020-02-14T07:46:29Z-
dc.date.available2020-02-14T07:46:29Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationОбгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar» / Л. Ф. Товма, І. Є. Морозов, В. В. Євлаш, С. Ю. Штриголь // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 212-232.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21397-
dc.description.abstractРозроблено рецептури батончиків «Vitabar», до складу яких входить сировина вітчизняного виробництва та визначено її раціональні частки. Вивчено хімічний склад та показники безпечності рецептурних інгредієнтів, що входять до складу батончиків. Проведено клінічні дослідження (показники крові) на військовослужбовцях, що несуть службу в різних умовах обстановки (у пункті постійної дислокації, в польових умовах, при виконанні службово-бойових і бойових завдань). Доведено позитивний вплив на організм людини білково-вітамінного продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectдобовий раціонuk_UA
dc.subjectесенціальні нутрієнтиuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectбілково-вітамінний продуктuk_UA
dc.titleОбгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакологiї та клінічної фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОБГРУНТУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТНОГО СКЛАДУ.pdf918,93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора