Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21397
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТовма, Л. Ф.-
dc.contributor.authorМорозов, І. Є.-
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorШтриголь, С. Ю.-
dc.contributor.authorTovma, L. F.-
dc.contributor.authorMorozov, I. Ye.-
dc.contributor.authorYevlash, V. V.-
dc.contributor.authorShtrygol’, S. Yu.-
dc.date.accessioned2020-02-14T07:46:29Z-
dc.date.available2020-02-14T07:46:29Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationОбгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar» / Л. Ф. Товма, І. Є. Морозов, В. В. Євлаш, С. Ю. Штриголь // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 212-232.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21397-
dc.description.abstractРозроблено рецептури батончиків «Vitabar», до складу яких входить сировина вітчизняного виробництва та визначено її раціональні частки. Вивчено хімічний склад та показники безпечності рецептурних інгредієнтів, що входять до складу батончиків. Проведено клінічні дослідження (показники крові) на військовослужбовцях, що несуть службу в різних умовах обстановки (у пункті постійної дислокації, в польових умовах, при виконанні службово-бойових і бойових завдань). Доведено позитивний вплив на організм людини білково-вітамінного продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectдобовий раціонuk_UA
dc.subjectесенціальні нутрієнтиuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectбілково-вітамінний продуктuk_UA
dc.titleОбгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакологiї та фармакотерапії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ОБГРУНТУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТНОГО СКЛАДУ.pdf918,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

Инструменты администратора