Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21397
Назва: | Обгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar» |
Автори: | Товма, Л. Ф. Морозов, І. Є. Євлаш, В. В. Штриголь, С. Ю. Tovma, L. F. Morozov, I. Ye. Yevlash, V. V. Shtrygol’, S. Yu. |
Теми: | раціональне харчування;добовий раціон;есенціальні нутрієнти;харчова цінність;білково-вітамінний продукт |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Обгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar» / Л. Ф. Товма, І. Є. Морозов, В. В. Євлаш, С. Ю. Штриголь // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 212-232. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено рецептури батончиків «Vitabar», до складу яких входить сировина вітчизняного виробництва та визначено її раціональні частки. Вивчено хімічний склад та показники безпечності рецептурних інгредієнтів, що входять до складу батончиків. Проведено клінічні дослідження (показники крові) на військовослужбовцях, що несуть службу в різних умовах обстановки (у пункті постійної дислокації, в польових умовах, при виконанні службово-бойових і бойових завдань). Доведено позитивний вплив на організм людини білково-вітамінного продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21397 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакологiї та клінічної фармації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОБГРУНТУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТНОГО СКЛАДУ.pdf | 918,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора