Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21397
Название: Обгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar»
Авторы: Товма, Л. Ф.
Морозов, І. Є.
Євлаш, В. В.
Штриголь, С. Ю.
Tovma, L. F.
Morozov, I. Ye.
Yevlash, V. V.
Shtrygol’, S. Yu.
Ключевые слова: раціональне харчування;добовий раціон;есенціальні нутрієнти;харчова цінність;білково-вітамінний продукт
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Обгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar» / Л. Ф. Товма, І. Є. Морозов, В. В. Євлаш, С. Ю. Штриголь // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 212-232.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено рецептури батончиків «Vitabar», до складу яких входить сировина вітчизняного виробництва та визначено її раціональні частки. Вивчено хімічний склад та показники безпечності рецептурних інгредієнтів, що входять до складу батончиків. Проведено клінічні дослідження (показники крові) на військовослужбовцях, що несуть службу в різних умовах обстановки (у пункті постійної дислокації, в польових умовах, при виконанні службово-бойових і бойових завдань). Доведено позитивний вплив на організм людини білково-вітамінного продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21397
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакологiї та фармакотерапії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ОБГРУНТУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТНОГО СКЛАДУ.pdf918,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

Инструменты администратора