Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21397
Title: Обгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar»
Authors: Товма, Л. Ф.
Морозов, І. Є.
Євлаш, В. В.
Штриголь, С. Ю.
Tovma, L. F.
Morozov, I. Ye.
Yevlash, V. V.
Shtrygol’, S. Yu.
Keywords: раціональне харчування;добовий раціон;есенціальні нутрієнти;харчова цінність;білково-вітамінний продукт
Issue Date: 2019
Bibliographic description (Ukraine): Обгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar» / Л. Ф. Товма, І. Є. Морозов, В. В. Євлаш, С. Ю. Штриголь // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 212-232.
Abstract: Розроблено рецептури батончиків «Vitabar», до складу яких входить сировина вітчизняного виробництва та визначено її раціональні частки. Вивчено хімічний склад та показники безпечності рецептурних інгредієнтів, що входять до складу батончиків. Проведено клінічні дослідження (показники крові) на військовослужбовцях, що несуть службу в різних умовах обстановки (у пункті постійної дислокації, в польових умовах, при виконанні службово-бойових і бойових завдань). Доведено позитивний вплив на організм людини білково-вітамінного продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar».
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21397
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фармакологiї та фармакотерапії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОБГРУНТУВАННЯ ІНГРЕДІЄНТНОГО СКЛАДУ.pdf918,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools