Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21781
Название: Розробка спеціалізованих низькобілкових продуктів медичного харчування для пацієнтів з фенілкетонурією
Авторы: Тутук, В. В.
Tutuk, V. V.
Загайко, А. Л.
Zagayko, A. L.
Литкін, Д. В.
Лыткин, Д. В.
Lytkin, D. V.
Брюханова, Т. О.
Bryukhanova, T. O.
Ключевые слова: фенілкетонурія;фенилкетонурия;phenylketonuria;медичне харчування;медицинское питание;medical nutrition;низькобілкова дієта;низкобелковая диета;low-protein diet
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Розробка спеціалізованих низькобілкових продуктів медичного харчування для пацієнтів з фенілкетонурією / В. В. Тутук, А. Л. Загайко, Д. В. Литкін, Т. О. Брюханова // Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяченої 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України, м. Харків, 19-20 верес. 2019 р. : у 2 т. – Харків : НФаУ, 2019. – Т. 2. – С. 269-270.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/21781
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
269-270.pdf140,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.