Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22375
Название: Вибір складу сиропу на основі сухого екстракту чорної смородини
Авторы: Пікуз, М. К.
Сліпченко, Г. Д.
Pikuz, M. K.
Слипченко, Г. Д.
Slipchenko, H. D.
Ключевые слова: сироп;екстракт чорної смородини
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Пікуз, М. К. Вибір складу сиропу на основі сухого екстракту чорної смородини / М. К. Пікуз, Г. Д. Сліпченко // Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Європи та Азії : матеріали XX міжнар. наук.-прак. інтернет-конф., м. Переяслав-Хмельницький, 31 жовт. 2019 р. - Переяслав-Хмельницький, 2019. - С. 34-35.
Краткий осмотр (реферат): Антиоксиданти відіграють важливу роль в регуляції протікання вільно-радикальних перетворень в організмі, істотно впливаючи на його стан, тому дослідження антиоксидантів останнім часом набули широкого поширення. Найбільш перспективними для корекції антиоксидантного статусу людського організму є продукти рослинного походження, багаті на поліфеноли, вітамінами, каротиноїди і інші біологічно активні речовини завдяки їх широкому поширенню, доступності, цінним властивостям, щадному впливу на організм і порівняно низькій токсичності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22375
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри ЗТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сліпченко.pdfВИБІР СКЛАДУ СИРОПУ НА ОСНОВІ СУХОГО ЕКСТРАКТУ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ670,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.