Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22375
Название: | Вибір складу сиропу на основі сухого екстракту чорної смородини |
Авторы: | Пікуз, М. К. Сліпченко, Г. Д. Pikuz, M. K. Слипченко, Г. Д. Slipchenko, H. D. |
Ключевые слова: | сироп;екстракт чорної смородини |
Дата публикации: | 2019 |
Библиографическое описание: | Пікуз, М. К. Вибір складу сиропу на основі сухого екстракту чорної смородини / М. К. Пікуз, Г. Д. Сліпченко // Проблеми та перспективи розвитку сучасної науки в країнах Європи та Азії : матеріали XX міжнар. наук.-прак. інтернет-конф., м. Переяслав-Хмельницький, 31 жовт. 2019 р. - Переяслав-Хмельницький, 2019. - С. 34-35. |
Краткий осмотр (реферат): | Антиоксиданти відіграють важливу роль в регуляції протікання вільно-радикальних перетворень в організмі, істотно впливаючи на його стан, тому дослідження антиоксидантів останнім часом набули широкого поширення. Найбільш перспективними для корекції антиоксидантного статусу людського організму є продукти рослинного походження, багаті на поліфеноли, вітамінами, каротиноїди і інші біологічно активні речовини завдяки їх широкому поширенню, доступності, цінним властивостям, щадному впливу на організм і порівняно низькій токсичності. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22375 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри ЗТЛ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сліпченко.pdf | ВИБІР СКЛАДУ СИРОПУ НА ОСНОВІ СУХОГО ЕКСТРАКТУ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ | 670,43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.