Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22622
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калюжна, О. С. | - |
dc.contributor.author | Калюжная, О. С. | - |
dc.contributor.author | Kaliuzhna, O. S. | - |
dc.contributor.author | Старущенко, У. А. | - |
dc.contributor.author | Starushchenko, U. A. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-12T13:56:26Z | - |
dc.date.available | 2020-05-12T13:56:26Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Калюжна, О. С. Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозива / О. С. Калюжна, У. А. Старущенко // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 11 берез. 2020 р. – Xарків : НФаУ, 2020. – С. 69-70. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22622 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | біоморозиво | uk_UA |
dc.subject | биомороженое | uk_UA |
dc.subject | organic ice cream | uk_UA |
dc.subject | пробіотичні та пребіотичні компоненти | uk_UA |
dc.subject | пробиотические и пребиотические компоненты | uk_UA |
dc.subject | probiotic and prebiotic components | uk_UA |
dc.title | Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозива | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали-конференції ХПС-4(1).pdf | 370,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.