Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22622
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалюжна, О. С.-
dc.contributor.authorКалюжная, О. С.-
dc.contributor.authorKaliuzhna, O. S.-
dc.contributor.authorСтарущенко, У. А.-
dc.contributor.authorStarushchenko, U. A.-
dc.date.accessioned2020-05-12T13:56:26Z-
dc.date.available2020-05-12T13:56:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКалюжна, О. С. Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозива / О. С. Калюжна, У. А. Старущенко // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 11 берез. 2020 р. – Xарків : НФаУ, 2020. – С. 69-70.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22622-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбіоморозивоuk_UA
dc.subjectбиомороженоеuk_UA
dc.subjectorganic ice creamuk_UA
dc.subjectпробіотичні та пребіотичні компонентиuk_UA
dc.subjectпробиотические и пребиотические компонентыuk_UA
dc.subjectprobiotic and prebiotic componentsuk_UA
dc.titleВибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали-конференції ХПС-4(1).pdf370,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.