Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22622| Title: | Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозива |
| Authors: | Калюжна, О. С. Калюжная, О. С. Kaliuzhna, O. S. Старущенко, У. А. Starushchenko, U. A. |
| Keywords: | біоморозиво;биомороженое;organic ice cream;пробіотичні та пребіотичні компоненти;пробиотические и пребиотические компоненты;probiotic and prebiotic components |
| Issue Date: | 2020 |
| Bibliographic description (Ukraine): | Калюжна, О. С. Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозива / О. С. Калюжна, У. А. Старущенко // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 11 берез. 2020 р. – Xарків : НФаУ, 2020. – С. 69-70. |
| URI: | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22622 |
| Appears in Collections: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Матеріали-конференції ХПС-4(1).pdf | 370,51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.