Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22622
Title: Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозива
Authors: Калюжна, О. С.
Калюжная, О. С.
Kaliuzhna, O. S.
Старущенко, У. А.
Starushchenko, U. A.
Keywords: біоморозиво;биомороженое;organic ice cream;пробіотичні та пребіотичні компоненти;пробиотические и пребиотические компоненты;probiotic and prebiotic components
Issue Date: 2020
Bibliographic description (Ukraine): Калюжна, О. С. Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозива / О. С. Калюжна, У. А. Старущенко // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 11 берез. 2020 р. – Xарків : НФаУ, 2020. – С. 69-70.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22622
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали-конференції ХПС-4(1).pdf370,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.