Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22622
Название: Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозива
Авторы: Калюжна, О. С.
Калюжная, О. С.
Kaliuzhna, O. S.
Старущенко, У. А.
Starushchenko, U. A.
Ключевые слова: біоморозиво;биомороженое;organic ice cream;пробіотичні та пребіотичні компоненти;пробиотические и пребиотические компоненты;probiotic and prebiotic components
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Калюжна, О. С. Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозива / О. С. Калюжна, У. А. Старущенко // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 11 берез. 2020 р. – Xарків : НФаУ, 2020. – С. 69-70.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22622
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матеріали-конференції ХПС-4(1).pdf370,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.