Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22622
Назва: | Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозива |
Автори: | Калюжна, О. С. Калюжная, О. С. Kaliuzhna, O. S. Старущенко, У. А. Starushchenko, U. A. |
Теми: | біоморозиво;биомороженое;organic ice cream;пробіотичні та пребіотичні компоненти;пробиотические и пребиотические компоненты;probiotic and prebiotic components |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Калюжна, О. С. Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозива / О. С. Калюжна, У. А. Старущенко // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 11 берез. 2020 р. – Xарків : НФаУ, 2020. – С. 69-70. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22622 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матеріали-конференції ХПС-4(1).pdf | 370,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.