Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22622
Назва: Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозива
Автори: Калюжна, О. С.
Калюжная, О. С.
Kaliuzhna, O. S.
Старущенко, У. А.
Starushchenko, U. A.
Теми: біоморозиво;биомороженое;organic ice cream;пробіотичні та пребіотичні компоненти;пробиотические и пребиотические компоненты;probiotic and prebiotic components
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Калюжна, О. С. Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозива / О. С. Калюжна, У. А. Старущенко // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 11 берез. 2020 р. – Xарків : НФаУ, 2020. – С. 69-70.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22622
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матеріали-конференції ХПС-4(1).pdf370,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.