Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22662
Название: Обгрунтування концентрації діючих компонентів у складі біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій та рослинної сировини
Авторы: Вегера, П. Р.
Vehera, P. R.
Калюжна, О. С.
Калюжная, О. С.
Kaliuzhna, O. S.
Ключевые слова: пропіоновокислі бактерії;пропионовокислые бактерии;propionic acid bacteria;молочнокислі мікроорганізми;lactic acid microorganisms;молочнокислые микроорганизмы
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Вегера, П. Р. Обгрунтування концентрації діючих компонентів у складі біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій та рослинної сировини / П. Р. Вегера, О. С. Калюжна // Сучасні аспекти створення екстемпоральних алопатичних, гомеопатичних та косметичних лікарських засобів : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. дистанц. конф., м. Харків, 20 берез. 2020 р. – Xарків : Вид-во НФаУ, 2020. – С. 64-66.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22662
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ATL-20-03-20-Book-8.pdf317,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.