Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24444
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПопова, І. В.-
dc.contributor.authorАзаренко, Ю. М.-
dc.date.accessioned2021-01-28T08:41:04Z-
dc.date.available2021-01-28T08:41:04Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПопова, І. В. Обґрунтування складу натурального яблучного оцту з функціональними властивостями / І. В. Попова, Ю. М. Азаренко // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет - конф., м. Харків, 26 листоп. 2020 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2020. – С. 396-397.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24444-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectяблучний оцетuk_UA
dc.subjectяблочный уксусuk_UA
dc.subjectapple cider vinegaruk_UA
dc.titleОбґрунтування складу натурального яблучного оцту з функціональними властивостямиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.