Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25553| Назва: | Жимолості плоди - перспективний об`єкт функціональних продуктів харчування |
| Автори: | Бурлака, І. С. Омельченко, З. І. |
| Теми: | жимолості плоди |
| Дата публікації: | 2021 |
| Бібліографічний опис: | Бурлака, І. С. Жимолості плоди - перспективний об`єкт функціональних продуктів харчування / І. С. Бурлака, З. І. Омельченко // Фізіологія, валеологія, медицина: сучасний стан та перспективи розвитку : тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 06 квіт. 2021 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 37-38. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25553 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 37-38.pdf | 403,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.