Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25727
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБлошенко, К. А.-
dc.contributor.authorТартинська, Г. С.-
dc.date.accessioned2021-09-15T08:10:33Z-
dc.date.available2021-09-15T08:10:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБлошенко, К. А. Визначення основних показників якості сировини за вимогами ДФУ для айстри віргінської за вимогами ДФУ / К. А. Блошенко, Г. С. Тартинська // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 квіт. 2021 р. – Харків, 2021. – С. 59.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25727-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectaйстра новобельгійськаuk_UA
dc.titleВизначення основних показників якості сировини за вимогами ДФУ для айстри віргінської за вимогами ДФУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
59.pdf387,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.