Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25727
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Блошенко, К. А. | - |
dc.contributor.author | Тартинська, Г. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-15T08:10:33Z | - |
dc.date.available | 2021-09-15T08:10:33Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Блошенко, К. А. Визначення основних показників якості сировини за вимогами ДФУ для айстри віргінської за вимогами ДФУ / К. А. Блошенко, Г. С. Тартинська // Сучасні досягнення фармацевтичної науки в створенні та стандартизації лікарських засобів і дієтичних добавок, що містять компоненти природного походження : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 квіт. 2021 р. – Харків, 2021. – С. 59. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/25727 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | aйстра новобельгійська | uk_UA |
dc.title | Визначення основних показників якості сировини за вимогами ДФУ для айстри віргінської за вимогами ДФУ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
59.pdf | 387,05 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.