Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2577
Title: Фізико-хімічне вивчення настойок листя горіха грецького
Other Titles: Физико-химическое изучение настоек листа ореха грецкого
Physico-chemical research of walnut leaves tinctures
Authors: Грицан, Л. Д.
Башура, О. Г.
Казакова, В. С.
Кисельова, Н. П.
Грицан, Л. Д.
Башура, А. Г.
Казакова, В. С.
Киселева, Н. П.
Gritsan, L. D.
Bashura, O. G.
Kazakova, V. S.
Kiselyova, N. P.
Keywords: горіх грецький;настойка;орех грецкий;walnut;tinctures
Issue Date: 1998
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Фізико-хімічне вивчення настойок листя горіха грецького / Л. Д. Грицан, О. Г. Башура, В. С. Казакова, Н. П. Кисельова // Вісник фармації. - 1998. - № 2. - С. 81-83.
Abstract: Вивчені фізико-хімічні властивості настойок листя горіха грецького. Досліджена динаміка показників питомої електричної провідності, рН, поверхневого натягу, в'язкості та оптичної густини настойок у залежності від співвідношення та концентрації екстрагенту. На підставі отриманих даних запропонований оптимальний склад настойки.
Изучены физико-химические свойства настоек листа ореха грецкого. Исследована динамика показателей удельной электропроводности, рН, поверхностного натяжения, вязкости и оптической плотности настоек в зависимости от соотношения и концентрации экстрагента. На основании полученных данных предложен оптимальный состав настойки
Physico-chemical properties of walnut leaves tinctures have been studied. The dynamics of the specific electro-conductivity indices, pH, surface tension, viscosity and optical density of tinctures depending on proportion and concentration of an extragent has been investigated. According to the received data the optimal composition of the tincture.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2577
Appears in Collections:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
81-83.pdf11,04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.