Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26580
Название: | Approaches to elaboration for Sodium benzoate determination methods in food products |
Другие названия: | Підходи до розробки методів визначення бензоату натрію в харчових продуктах |
Авторы: | Burian, H. O. Burian, K. O. Amjad Abu Sharkh Бур'ян, Г. О. Бур'ян, К. О. Бурьян, А. А. Бурьян, Е. А. |
Ключевые слова: | бензоат натрію;харчові продукти;бензоат натрия;продукты питания;Sodium benzoate;food products |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Burian, H. O. Approaches to elaboration for Sodium benzoate determination methods in food products / H. O. Burian, K. O. Burian, Amjad Abu Sharkh // 100 років успіху та якості : матеріали міжнар. наук.-практ. симпозіуму, присвяченого 100-річчю кафедри фармацевтичної хімії Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 18 жовт. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 52. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26580 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
52.pdf | 396,38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.