Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26580
Название: Approaches to elaboration for Sodium benzoate determination methods in food products
Другие названия: Підходи до розробки методів визначення бензоату натрію в харчових продуктах
Авторы: Burian, H. O.
Burian, K. O.
Amjad Abu Sharkh
Бур'ян, Г. О.
Бур'ян, К. О.
Бурьян, А. А.
Бурьян, Е. А.
Ключевые слова: бензоат натрію;харчові продукти;бензоат натрия;продукты питания;Sodium benzoate;food products
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Burian, H. O. Approaches to elaboration for Sodium benzoate determination methods in food products / H. O. Burian, K. O. Burian, Amjad Abu Sharkh // 100 років успіху та якості : матеріали міжнар. наук.-практ. симпозіуму, присвяченого 100-річчю кафедри фармацевтичної хімії Національного фармацевтичного університету, м. Харків, 18 жовт. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 52.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/26580
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
52.pdf396,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.