Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27351
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Boynik, V. V. | - |
dc.contributor.author | Stepanova, S. I. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T09:38:26Z | - |
dc.date.available | 2022-02-16T09:38:26Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Boynik, V. V. Phenolic acids and antioxidant potential of Caragana frutex shoots / V. V. Boynik, S. I. Stepanova // Čes. slov. Farm. - 2021. - № 70. - Р. 112-115. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27351 | - |
dc.description.abstract | The phenolic acid composition of flowering Caragana frutex shoots was analyzed by the HPLC method. The quantitative content of seven phenolic acids and their derivatives has been determined: gallic, p-hydroxyphenyl acetic, chlorogenic, caffeic, р-coumaric, trans-ferulic, and sinapic) acids. Sinapic acid (513.0 μg/g) and chlorogenic acid (98.4 μg/g) predominate among phenolic acid derivatives. The antioxidant activity of Caragana frutex shoots determined by the ABTS method equaled 9368.51 ± 30.07 μg/g expressed as Trolox equivalent. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | Caragana frutex | uk_UA |
dc.subject | phenolic acids | uk_UA |
dc.subject | antioxidant activity | uk_UA |
dc.subject | HPLC | uk_UA |
dc.subject | metoda ABTS | uk_UA |
dc.title | Phenolic acids and antioxidant potential of Caragana frutex shoots | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармакологiї та клінічної фармації |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
CSFA_2021-3-11_fenolove-kyseliny-a-antioxidacni-potencial-vyhonku-caragana-frutex-127908.pdf | 87,39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
Инструменты администратора