Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27351
Назва: Phenolic acids and antioxidant potential of Caragana frutex shoots
Автори: Boynik, V. V.
Stepanova, S. I.
Теми: Caragana frutex;phenolic acids;antioxidant activity;HPLC;metoda ABTS
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Boynik, V. V. Phenolic acids and antioxidant potential of Caragana frutex shoots / V. V. Boynik, S. I. Stepanova // Čes. slov. Farm. - 2021. - № 70. - Р. 112-115.
Короткий огляд (реферат): The phenolic acid composition of flowering Caragana frutex shoots was analyzed by the HPLC method. The quantitative content of seven phenolic acids and their derivatives has been determined: gallic, p-hydroxyphenyl acetic, chlorogenic, caffeic, р-coumaric, trans-ferulic, and sinapic) acids. Sinapic acid (513.0 μg/g) and chlorogenic acid (98.4 μg/g) predominate among phenolic acid derivatives. The antioxidant activity of Caragana frutex shoots determined by the ABTS method equaled 9368.51 ± 30.07 μg/g expressed as Trolox equivalent.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27351
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри фармакологiї та клінічної фармації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CSFA_2021-3-11_fenolove-kyseliny-a-antioxidacni-potencial-vyhonku-caragana-frutex-127908.pdf87,39 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора