Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27351
Назва: | Phenolic acids and antioxidant potential of Caragana frutex shoots |
Автори: | Boynik, V. V. Stepanova, S. I. |
Теми: | Caragana frutex;phenolic acids;antioxidant activity;HPLC;metoda ABTS |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Boynik, V. V. Phenolic acids and antioxidant potential of Caragana frutex shoots / V. V. Boynik, S. I. Stepanova // Čes. slov. Farm. - 2021. - № 70. - Р. 112-115. |
Короткий огляд (реферат): | The phenolic acid composition of flowering Caragana frutex shoots was analyzed by the HPLC method. The quantitative content of seven phenolic acids and their derivatives has been determined: gallic, p-hydroxyphenyl acetic, chlorogenic, caffeic, р-coumaric, trans-ferulic, and sinapic) acids. Sinapic acid (513.0 μg/g) and chlorogenic acid (98.4 μg/g) predominate among phenolic acid derivatives. The antioxidant activity of Caragana frutex shoots determined by the ABTS method equaled 9368.51 ± 30.07 μg/g expressed as Trolox equivalent. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27351 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фармакологiї та клінічної фармації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
CSFA_2021-3-11_fenolove-kyseliny-a-antioxidacni-potencial-vyhonku-caragana-frutex-127908.pdf | 87,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора