Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27485Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Лебединець, В .О. | - |
| dc.contributor.author | Лебединец, В .О. | - |
| dc.contributor.author | Lebedynents, V. O. | - |
| dc.contributor.author | Петровський, М. О. | - |
| dc.contributor.author | Петровский, М. О. | - |
| dc.contributor.author | Petrovskiy, M. O. | - |
| dc.contributor.author | Журенко, В. В. | - |
| dc.contributor.author | Журенко, В. В. | - |
| dc.contributor.author | Zhurenko, V. V. | - |
| dc.contributor.author | Ромелашвілі, О. С. | - |
| dc.contributor.author | Ромелашвили, О. С. | - |
| dc.contributor.author | Romelashvili, O. S. | - |
| dc.date.accessioned | 2022-02-18T09:03:59Z | - |
| dc.date.available | 2022-02-18T09:03:59Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Основні етапи впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту iso 22000:2018 на фармацевтичному підприємстві / В. О. Лебединець, М. О. Петровський, В. В. Журенко, О. С. Ромелашвілі // Управління якістю в фармації : матеріали XV наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 25 трав. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 81-84. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27485 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | безпечність харчових продуктів | uk_UA |
| dc.subject | безопасность пищевых продуктов | uk_UA |
| dc.subject | food safety | uk_UA |
| dc.subject | сертифікат на системи управління | uk_UA |
| dc.subject | сертификат на системы управления | uk_UA |
| dc.subject | certificate for management systems | uk_UA |
| dc.title | Основні етапи впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту iso 22000:2018 на фармацевтичному підприємстві | uk_UA |
| dc.title.alternative | Основные этапы внедрения системы управления безопасностью пищевых продуктов в соответствии с требованиями стандарта ISO 22000:2018 на фармацевтическом предприятии | uk_UA |
| dc.title.alternative | The main stages of implementation of the food safety management system in accordance with the requirements of the iso 22000: 2018 standard at the pharmaceutical company | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 81-84.pdf | 607,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.