Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27485
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лебединець, В .О. | - |
dc.contributor.author | Лебединец, В .О. | - |
dc.contributor.author | Lebedynents, V. O. | - |
dc.contributor.author | Петровський, М. О. | - |
dc.contributor.author | Петровский, М. О. | - |
dc.contributor.author | Petrovskiy, M. O. | - |
dc.contributor.author | Журенко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Журенко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Zhurenko, V. V. | - |
dc.contributor.author | Ромелашвілі, О. С. | - |
dc.contributor.author | Ромелашвили, О. С. | - |
dc.contributor.author | Romelashvili, O. S. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-18T09:03:59Z | - |
dc.date.available | 2022-02-18T09:03:59Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Основні етапи впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту iso 22000:2018 на фармацевтичному підприємстві / В. О. Лебединець, М. О. Петровський, В. В. Журенко, О. С. Ромелашвілі // Управління якістю в фармації : матеріали XV наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 25 трав. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 81-84. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27485 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | безпечність харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | безопасность пищевых продуктов | uk_UA |
dc.subject | food safety | uk_UA |
dc.subject | сертифікат на системи управління | uk_UA |
dc.subject | сертификат на системы управления | uk_UA |
dc.subject | certificate for management systems | uk_UA |
dc.title | Основні етапи впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту iso 22000:2018 на фармацевтичному підприємстві | uk_UA |
dc.title.alternative | Основные этапы внедрения системы управления безопасностью пищевых продуктов в соответствии с требованиями стандарта ISO 22000:2018 на фармацевтическом предприятии | uk_UA |
dc.title.alternative | The main stages of implementation of the food safety management system in accordance with the requirements of the iso 22000: 2018 standard at the pharmaceutical company | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
81-84.pdf | 607,01 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.