Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27772
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романова, С. В. | - |
dc.contributor.author | Мала, О. С. | - |
dc.contributor.author | Козира, С. А. | - |
dc.contributor.author | Дученко, М. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-17T20:01:45Z | - |
dc.date.available | 2022-05-17T20:01:45Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Отримання полісахаридного комплексу сочевиці харчової та вивчення його елементного складу / С. В. Романова [та ін.] // Фундаментальні та прикладні дослідження у галузі фармацевтичної технології : матеріали I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 13 жовт. 2021 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2021. - С. 167-168. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27772 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | макро- та мікроелементи | uk_UA |
dc.subject | полісахариди | uk_UA |
dc.subject | вуглеводи | uk_UA |
dc.title | Отримання полісахаридного комплексу сочевиці харчової та вивчення його елементного складу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
167-168.pdf | 611,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.