Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27772
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРоманова, С. В.-
dc.contributor.authorМала, О. С.-
dc.contributor.authorКозира, С. А.-
dc.contributor.authorДученко, М. А.-
dc.date.accessioned2022-05-17T20:01:45Z-
dc.date.available2022-05-17T20:01:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОтримання полісахаридного комплексу сочевиці харчової та вивчення його елементного складу / С. В. Романова [та ін.] // Фундаментальні та прикладні дослідження у галузі фармацевтичної технології : матеріали I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 13 жовт. 2021 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2021. - С. 167-168.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27772-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмакро- та мікроелементиuk_UA
dc.subjectполісахаридиuk_UA
dc.subjectвуглеводиuk_UA
dc.titleОтримання полісахаридного комплексу сочевиці харчової та вивчення його елементного складуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
167-168.pdf611,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.