Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27930Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Азаренко, Ю. М. | - |
| dc.contributor.author | Клименко, О. О. | - |
| dc.contributor.author | Двінських, Н. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2022-05-25T20:36:11Z | - |
| dc.date.available | 2022-05-25T20:36:11Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Азаренко, Ю. М. Актуальність удосконалення виробництва білкових гідролізатів ферментативним способом / Ю. М. Азаренко, О. О. Клименко, Н. В. Двінських // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : матеріали IХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11-12 листоп. 2021 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 59-60. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27930 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.subject | гідроліз, сировина, шрот | uk_UA |
| dc.title | Актуальність удосконалення виробництва білкових гідролізатів ферментативним способом | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 59-60.pdf | 257,34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.