Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27930
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАзаренко, Ю. М.-
dc.contributor.authorКлименко, О. О.-
dc.contributor.authorДвінських, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-05-25T20:36:11Z-
dc.date.available2022-05-25T20:36:11Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАзаренко, Ю. М. Актуальність удосконалення виробництва білкових гідролізатів ферментативним способом / Ю. М. Азаренко, О. О. Клименко, Н. В. Двінських // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : матеріали IХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11-12 листоп. 2021 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 59-60.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27930-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгідроліз, сировина, шротuk_UA
dc.titleАктуальність удосконалення виробництва білкових гідролізатів ферментативним способомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
59-60.pdf257,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.