Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27930| Назва: | Актуальність удосконалення виробництва білкових гідролізатів ферментативним способом |
| Автори: | Азаренко, Ю. М. Клименко, О. О. Двінських, Н. В. |
| Теми: | гідроліз, сировина, шрот |
| Дата публікації: | 2021 |
| Бібліографічний опис: | Азаренко, Ю. М. Актуальність удосконалення виробництва білкових гідролізатів ферментативним способом / Ю. М. Азаренко, О. О. Клименко, Н. В. Двінських // Сучасні досягнення фармацевтичної технології і біотехнології : матеріали IХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11-12 листоп. 2021 р. – Харків : Вид-во НФаУ, 2021. – С. 59-60. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27930 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 59-60.pdf | 257,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.