Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/282
Title: Вибір допоміжних речовин для розробки капсул дибамку
Authors: Ніколайчук, Н. О.
Гладух, Є. В.
Nikolaychuk, N. O.
Gladukh, Ye. V.
Keywords: капсули;протисудомні засоби;дибамк;сapsules;anticonvulsant tools;dіbamk
Issue Date: 2008
Publisher: НФаУ
Bibliographic description (Ukraine): Ніколайчук, Н. О. Вибір допоміжних речовин для розробки капсул дибамку / Н. О. Ніколайчук, Є. В. Гладух // Вісник фармації. - 2008. - № 3. - С. 30-33.
Abstract: Вивчено вплив допоміжних речовин у складі капсул дибамку на фармако-технологічні властивості маси для капсулювання. Встановлено, що визначальний вплив на властивості капсульної маси дибамку має кількість лактози моногідрату і крохмалю картопляного в їх складі. Показано, що для промислового виробництва капсул необхідно використовувати метод вологої грануляції.
The influence of auxiliary substances in the composition of Dibamk capsules on the pharmaceutical and technological properties of the mass for capsulation has been studied. It have been proven that the amount of lactose monohydrate and potato starch in the composition has a significant impact on the properties of Dibamk capsule mass. The wet granulation method has been shown to be used for the industrial production of capsules.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/282
ISSN: 1562-7241
Appears in Collections:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30-33.pdf111,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.