Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/282
Название: Вибір допоміжних речовин для розробки капсул дибамку
Авторы: Ніколайчук, Н. О.
Гладух, Є. В.
Nikolaychuk, N. А.
Gladukh, Ye. V.
Ключевые слова: капсули;протисудомні засоби;дибамк;сapsules;anticonvulsant tools;dіbamk
Дата публикации: 2008
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Ніколайчук, Н. О. Вибір допоміжних речовин для розробки капсул дибамку / Н. О. Ніколайчук, Є. В. Гладух // Вісник фармації. - 2008. - № 3. - С. 30-33.
Краткий осмотр (реферат): Вивчено вплив допоміжних речовин у складі капсул дибамку на фармако-технологічні властивості маси для капсулювання. Встановлено, що визначальний вплив на властивості капсульної маси дибамку має кількість лактози моногідрату і крохмалю картопляного в їх складі. Показано, що для промислового виробництва капсул необхідно використовувати метод вологої грануляції.
The influence of auxiliary substances in the composition of Dibamk capsules on the pharmaceutical and technological properties of the mass for capsulation has been studied. It have been proven that the amount of lactose monohydrate and potato starch in the composition has a significant impact on the properties of Dibamk capsule mass. The wet granulation method has been shown to be used for the industrial production of capsules.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/282
ISSN: 1562-7241
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри промислової фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
30-33.pdf111,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.