Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/282
Назва: Вибір допоміжних речовин для розробки капсул дибамку
Автори: Ніколайчук, Н. О.
Гладух, Є. В.
Nikolaychuk, N. O.
Gladukh, Ye. V.
Теми: капсули;протисудомні засоби;дибамк;сapsules;anticonvulsant tools;dіbamk
Дата публікації: 2008
Видавництво: НФаУ
Бібліографічний опис: Ніколайчук, Н. О. Вибір допоміжних речовин для розробки капсул дибамку / Н. О. Ніколайчук, Є. В. Гладух // Вісник фармації. - 2008. - № 3. - С. 30-33.
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив допоміжних речовин у складі капсул дибамку на фармако-технологічні властивості маси для капсулювання. Встановлено, що визначальний вплив на властивості капсульної маси дибамку має кількість лактози моногідрату і крохмалю картопляного в їх складі. Показано, що для промислового виробництва капсул необхідно використовувати метод вологої грануляції.
The influence of auxiliary substances in the composition of Dibamk capsules on the pharmaceutical and technological properties of the mass for capsulation has been studied. It have been proven that the amount of lactose monohydrate and potato starch in the composition has a significant impact on the properties of Dibamk capsule mass. The wet granulation method has been shown to be used for the industrial production of capsules.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/282
ISSN: 1562-7241
Розташовується у зібраннях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри промислової технологiї лiкiв та косметичних засобів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
30-33.pdf111,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.