Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28809
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЦапко, Г. Є.-
dc.contributor.authorТкаченко, О. В.-
dc.date.accessioned2022-12-20T15:08:26Z-
dc.date.available2022-12-20T15:08:26Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЦапко, Г. Є. Переваги впровадження систем екологічного та енергетичного менеджменту на виробництві хлібопекарських дріжджів / Г. Є. Цапко, О. В.Ткаченко // Актуальні проблеми розвитку галузевої економіки, менеджменту та логістики : матеріали X міжнарод. наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 10 листоп. 2022 р. - Харків : НФаУ, 2022. - С. 148-149.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28809-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleПереваги впровадження систем екологічного та енергетичного менеджменту на виробництві хлібопекарських дріжджівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
148-149.pdf145,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.