Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28809
Title: Переваги впровадження систем екологічного та енергетичного менеджменту на виробництві хлібопекарських дріжджів
Authors: Цапко, Г. Є.
Ткаченко, О. В.
Issue Date: 2022
Bibliographic description (Ukraine): Цапко, Г. Є. Переваги впровадження систем екологічного та енергетичного менеджменту на виробництві хлібопекарських дріжджів / Г. Є. Цапко, О. В.Ткаченко // Актуальні проблеми розвитку галузевої економіки, менеджменту та логістики : матеріали X міжнарод. наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 10 листоп. 2022 р. - Харків : НФаУ, 2022. - С. 148-149.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28809
Appears in Collections:Тези доповідей співробітників НФаУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
148-149.pdf145,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.