Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28809| Название: | Переваги впровадження систем екологічного та енергетичного менеджменту на виробництві хлібопекарських дріжджів |
| Авторы: | Цапко, Г. Є. Ткаченко, О. В. |
| Дата публикации: | 2022 |
| Библиографическое описание: | Цапко, Г. Є. Переваги впровадження систем екологічного та енергетичного менеджменту на виробництві хлібопекарських дріжджів / Г. Є. Цапко, О. В.Ткаченко // Актуальні проблеми розвитку галузевої економіки, менеджменту та логістики : матеріали X міжнарод. наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 10 листоп. 2022 р. - Харків : НФаУ, 2022. - С. 148-149. |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28809 |
| Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 148-149.pdf | 145,62 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.