Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28809
Назва: Переваги впровадження систем екологічного та енергетичного менеджменту на виробництві хлібопекарських дріжджів
Автори: Цапко, Г. Є.
Ткаченко, О. В.
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Цапко, Г. Є. Переваги впровадження систем екологічного та енергетичного менеджменту на виробництві хлібопекарських дріжджів / Г. Є. Цапко, О. В.Ткаченко // Актуальні проблеми розвитку галузевої економіки, менеджменту та логістики : матеріали X міжнарод. наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 10 листоп. 2022 р. - Харків : НФаУ, 2022. - С. 148-149.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28809
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
148-149.pdf145,62 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.