Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28809
Назва: | Переваги впровадження систем екологічного та енергетичного менеджменту на виробництві хлібопекарських дріжджів |
Автори: | Цапко, Г. Є. Ткаченко, О. В. |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Цапко, Г. Є. Переваги впровадження систем екологічного та енергетичного менеджменту на виробництві хлібопекарських дріжджів / Г. Є. Цапко, О. В.Ткаченко // Актуальні проблеми розвитку галузевої економіки, менеджменту та логістики : матеріали X міжнарод. наук.-практ. internet-конф. з міжнар. участю, м. Харків, 10 листоп. 2022 р. - Харків : НФаУ, 2022. - С. 148-149. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28809 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
148-149.pdf | 145,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.