Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28935
Назва: Застосування білих грибів у раціоні харчування як джерела повноцінних білків та мікроелементу селену
Автори: Єгоркіна, Д. М.
Король, В. В.
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Єгоркіна, Д. М. Застосування білих грибів у раціоні харчування як джерела повноцінних білків та мікроелементу селену / Д. М. Єгоркіна, В. В. Король // Сучасні досягнення фармацевтичної справи : зб. наук. пр. Вип. 1. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 121-124.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28935
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
121-124.pdf210,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.