Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28935
Назва: | Застосування білих грибів у раціоні харчування як джерела повноцінних білків та мікроелементу селену |
Автори: | Єгоркіна, Д. М. Король, В. В. |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Єгоркіна, Д. М. Застосування білих грибів у раціоні харчування як джерела повноцінних білків та мікроелементу селену / Д. М. Єгоркіна, В. В. Король // Сучасні досягнення фармацевтичної справи : зб. наук. пр. Вип. 1. – Харків : Вид-во НФаУ, 2022. – С. 121-124. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/28935 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
121-124.pdf | 210,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.