Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29277
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФартушна, Оксана-
dc.date.accessioned2023-02-21T21:15:42Z-
dc.date.available2023-02-21T21:15:42Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationФартушна, О. Фітохімічне вивчення плодів ківано : кваліф. робота / наук. керавник О. Новосел. - Харків, 2022. - 62 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29277-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню плодів ківано. У роботі наведено дані літератури щодо ботанічної характеристики, розповсюдження, хімічного складу та застосування ківано, результати вивчення складу біологічно активних речовин, визначення їх вмісту та показників якості плодів ківано.uk_UA
dc.description.abstractQualification work is devoted to the phytochemical study of kiwano fruit. The paper presents literature data on the botanical characteristics, distribution, chemical composition and use of kiwano, the results of studying the composition of biologically active substances, determining their content and quality indicators of kiwano fruit.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра хiмiї природних сполук і нутриціологіїuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectківаноuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectхімічні реакціїuk_UA
dc.subjectкількісний аналізuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectkivanouk_UA
dc.subjectbiologically active substancesuk_UA
dc.subjectchemical reactionsuk_UA
dc.subjectquantitative analysisuk_UA
dc.subjectquality indicatorsuk_UA
dc.titleФітохімічне вивчення плодів ківаноuk_UA
dc.title.alternativePhytochemical study of Cucumis metuliferus fruitsuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фартушна Оксана, 07.06.22.pdf
  Обмежений доступ
1,46 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.