Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29277
Назва: | Фітохімічне вивчення плодів ківано |
Інші назви: | Phytochemical study of Cucumis metuliferus fruits |
Автори: | Фартушна, Оксана |
Теми: | кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;фармацевтичний факультет;ківано;біологічно активні речовини;хімічні реакції;кількісний аналіз;показники якості;kivano;biologically active substances;chemical reactions;quantitative analysis;quality indicators |
Дата публікації: | чер-2022 |
Бібліографічний опис: | Фартушна, О. Фітохімічне вивчення плодів ківано : кваліф. робота / наук. керавник О. Новосел. - Харків, 2022. - 62 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню плодів ківано.
У роботі наведено дані літератури щодо ботанічної характеристики,
розповсюдження, хімічного складу та застосування ківано, результати
вивчення складу біологічно активних речовин, визначення їх вмісту та
показників якості плодів ківано. Qualification work is devoted to the phytochemical study of kiwano fruit. The paper presents literature data on the botanical characteristics, distribution, chemical composition and use of kiwano, the results of studying the composition of biologically active substances, determining their content and quality indicators of kiwano fruit. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29277 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фартушна Оксана, 07.06.22.pdf Обмежений доступ | 1,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.