Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29277
Title: Фітохімічне вивчення плодів ківано
Other Titles: Phytochemical study of Cucumis metuliferus fruits
Authors: Фартушна, Оксана
Keywords: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;фармацевтичний факультет;ківано;біологічно активні речовини;хімічні реакції;кількісний аналіз;показники якості;kivano;biologically active substances;chemical reactions;quantitative analysis;quality indicators
Issue Date: Jun-2022
Bibliographic description (Ukraine): Фартушна, О. Фітохімічне вивчення плодів ківано : кваліф. робота / наук. керавник О. Новосел. - Харків, 2022. - 62 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню плодів ківано. У роботі наведено дані літератури щодо ботанічної характеристики, розповсюдження, хімічного складу та застосування ківано, результати вивчення складу біологічно активних речовин, визначення їх вмісту та показників якості плодів ківано.
Qualification work is devoted to the phytochemical study of kiwano fruit. The paper presents literature data on the botanical characteristics, distribution, chemical composition and use of kiwano, the results of studying the composition of biologically active substances, determining their content and quality indicators of kiwano fruit.
URI: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29277
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фартушна Оксана, 07.06.22.pdf
  Restricted Access
1,46 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.