Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29277
Название: Фітохімічне вивчення плодів ківано
Другие названия: Phytochemical study of Cucumis metuliferus fruits
Авторы: Фартушна, Оксана
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра хiмiї природних сполук і нутриціології;фармацевтичний факультет;ківано;біологічно активні речовини;хімічні реакції;кількісний аналіз;показники якості;kivano;biologically active substances;chemical reactions;quantitative analysis;quality indicators
Дата публикации: июн-2022
Библиографическое описание: Фартушна, О. Фітохімічне вивчення плодів ківано : кваліф. робота / наук. керавник О. Новосел. - Харків, 2022. - 62 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена фітохімічному вивченню плодів ківано. У роботі наведено дані літератури щодо ботанічної характеристики, розповсюдження, хімічного складу та застосування ківано, результати вивчення складу біологічно активних речовин, визначення їх вмісту та показників якості плодів ківано.
Qualification work is devoted to the phytochemical study of kiwano fruit. The paper presents literature data on the botanical characteristics, distribution, chemical composition and use of kiwano, the results of studying the composition of biologically active substances, determining their content and quality indicators of kiwano fruit.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29277
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Фартушна Оксана, 07.06.22.pdf
  Restricted Access
1,46 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.