Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29362
Название: Обґрунтування оптимального складу та технологічних параметрів виробництва капсул з квітками волошки синьої
Другие названия: Rationale for the optimal composition and technologic al parameters of the production of capsules with blue cornflower flowers
Авторы: Кошлецька, Аліна
Ключевые слова: кваліфікаційна робота;кафедра заводської технології ліків;фармацевтичний факультет;квітки волошки синьої;допоміжні речовини;капсули;фармакотехнологічні властивості;гранули;blue cornflower flowers;excipients;capsules;pharmacotechnological properties;granules
Дата публикации: фев-2023
Библиографическое описание: Кошлецька, А. Обґрунтування оптимального складу та технологічних параметрів виробництва капсул з квітками волошки синьої : кваліф. робота / наук. керівник Г. Сліпченко. - Харків, 2023. - 44 с.
Краткий осмотр (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню діючої речовини – подрібнених квіток волошки синьої з метою створення твердих желатинових капсул. Автором проведено вивчення допоміжних речовин для розробки гранул та утворення на їх основі капсул. Визначено речовини, які необхідно ввести до складу (зв’язуючі, наповнювачі, антифрикційні, вологоадсорбуючі).
The qualification work is devoted to the study of the active substance - crushed flowers of blue cornflower to create hard gelatin capsules. The author studied the auxiliary substances for the development of granules and the formation of capsules on their basis. The substances that need to be introduced into the composition (binders, fillers, antifriction, moistureabsorbing) are determined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29362
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри ЗТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кошлецька Аліна 06.02.2023.pdf889,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.