Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29512
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Канівець, Олена | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-09T20:09:05Z | - |
dc.date.available | 2023-03-09T20:09:05Z | - |
dc.date.issued | 2022-12 | - |
dc.identifier.citation | Канівець, О. Технічне переоснащення виробництва кисломолочного продукту - сметани "Молокія" 30 % : кваліф. робота / наук. керівник О. Стрілець. - Харків, 2022. - 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29512 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі, що присвячена технічному переоснащенню промислового виробництва кисломолочного продукта – сметани «Молокія» 30%, запропановано встановити сучасний гомогенізатор YUMIX V 15-19. Проведені техніко-економічні розрахунки доводять доцільність впровадження нового обладнання. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the qualification work devoted to the technical re-equipment of the industrial production of sour milk product - sour cream "Molokia" 30%, it is proposed to install a modern YUMIX V 15-19 homogenizer. The carried out technical and economic calculations prove the expediency of introducing new equipment | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кваліфікаційна робота | uk_UA |
dc.subject | кафедра біотехнології | uk_UA |
dc.subject | факультет фармацевтичних технологій та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | сметана | uk_UA |
dc.subject | закваска | uk_UA |
dc.subject | гомогенізація | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | гомогенізатор YUMIX V 15-19 | uk_UA |
dc.subject | sour cream | uk_UA |
dc.subject | leaven | uk_UA |
dc.subject | homogenization | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | YUMIX V 15-19 homogenizer | uk_UA |
dc.title | Технічне переоснащення виробництва кисломолочного продукту - сметани "Молокія" 30 % | uk_UA |
dc.title.alternative | Technical reequipment of sour milk product - sour cream "Molokia" 30 % | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КАНІВЕЦЬ Олена.pdf | 2,29 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.