Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29512
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКанівець, Олена-
dc.date.accessioned2023-03-09T20:09:05Z-
dc.date.available2023-03-09T20:09:05Z-
dc.date.issued2022-12-
dc.identifier.citationКанівець, О. Технічне переоснащення виробництва кисломолочного продукту - сметани "Молокія" 30 % : кваліф. робота / наук. керівник О. Стрілець. - Харків, 2022. - 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29512-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі, що присвячена технічному переоснащенню промислового виробництва кисломолочного продукта – сметани «Молокія» 30%, запропановано встановити сучасний гомогенізатор YUMIX V 15-19. Проведені техніко-економічні розрахунки доводять доцільність впровадження нового обладнання.uk_UA
dc.description.abstractIn the qualification work devoted to the technical re-equipment of the industrial production of sour milk product - sour cream "Molokia" 30%, it is proposed to install a modern YUMIX V 15-19 homogenizer. The carried out technical and economic calculations prove the expediency of introducing new equipmentuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра біотехнологіїuk_UA
dc.subjectфакультет фармацевтичних технологій та менеджментуuk_UA
dc.subjectсметанаuk_UA
dc.subjectзакваскаuk_UA
dc.subjectгомогенізаціяuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectгомогенізатор YUMIX V 15-19uk_UA
dc.subjectsour creamuk_UA
dc.subjectleavenuk_UA
dc.subjecthomogenizationuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectYUMIX V 15-19 homogenizeruk_UA
dc.titleТехнічне переоснащення виробництва кисломолочного продукту - сметани "Молокія" 30 %uk_UA
dc.title.alternativeTechnical reequipment of sour milk product - sour cream "Molokia" 30 %uk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КАНІВЕЦЬ Олена.pdf2,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.